ISPARTA / GELENDOST - Gelendost Şehit Yasin Özdamar Anadolu Lisesi

Mrt

Bu hafta okulumuzda Kariyer günleri etkinliğinin misafiri Gelendost Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Can YILDIRIM'di.

Mrt

Bu hafta okulumuzda Kariyer günleri etkinliğinin misafiri Avukat Fatmanur KESKİN'di

Mrt

Okulumuzda Eğitimci-Yazar Dr. Halit ERTUĞRUL katılımıyla Adım adım Zirveye adlı konferans düzenlendi

Tem

Dört yıl boyunca acısıyla tatlısıyla birlikte olduğumuz pırıl pırıl gençlerimizi okulumuzdan uğurlamanın hem üzüntüsü hem de sevinci içerisindeyiz. Müdür Yardımcısı Abdullah DUMAN’ın yönetimindeki mezuniyet törenimizde Okul Müdürümüz Hatice ERYİĞİT gençlerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarı dileklerini iletti.

Tem

Okulumuz Kimya Öğretmeni Orçun EREN rehberliğinde İstanbul’da düzenlenen TEKNOFEST’e okulumuz öğrencileriyle bir gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimizin yeni fikirler ile tanışmaları gelecekte yapacakları işlerde kendilerine ilham kaynağı olmuştur.

Tem

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerine ödülleri verildi.

Tem

İlçemizde düzenlenen “Geleneksel Kitap Fuarı” okulumuzun spor salonunda düzenlenmiş olup; öğrencilerimiz için güzel bir program olmanın yanında okumak istedikleri kitaplara erişmeleri için bir fırsat oluşturmuştur.

Tem

6 Şubatta meydana gelen deprem felaketi sebebiyle okulumuz olarak bizim de katkımız olması hasabiyle sevgili öğrencilerimizin ve velilerimizin öncülüğünde düzenlemiş olduğumuz kermes etkinliğimizi gerçekleştirmenin sevinci içerisinde okulumuzda bir günümüzü daha tamamlamış olduk.

Tem

Okulumuz Kimya Öğretmeni Orçun EREN rehberliğinde öğrencilerimizin katılmış olduğu “Kimya Çalıştayı” öğrencilerimize fırsat verildiğinde mükemmel işlere ve başarılara imza atacaklarının en büyük göstergesidir.

Tem

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Kadir DEMİR öncülüğünde 11. Sınıf öğrencilerimizin hazırlayıp gerçekleştirdikleri münazara etkinliği Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat DURGUT’un da katılımıyla başarı ile sonuçlanmıştır. Öğrencilerimiz seçmiş oldukları farklı konularda araştırma inceleme yapmaları ve savunmuş oldukları görüşlere bizleri ikna etme çabaları renkli görüntüler oluşmasına katkı sağlamıştır. Bu etkinliğimiz ile gençlerimizin dimağlarının ne kadar canlı olduğunu ve yaratıcı fikirler üretmeleri geleceğimizin emin ellerde olduğunun en büyük göstergesi olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Tem

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında Müdür Yardımcımız Abdullah Duman önderliğinde Edebiyat Öğretmenimiz Kadir DEMİR rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamış oldukları program bizleri hem duygulandırmış hem de atalarını ve şehitlerimize vefa borçlarını ödemek isteyen gençler yetiştirmemizden ötürü gururlandırmıştır.

Şehidimizin anısına

Okulumuzda yaptığımız çök kapan tutun tatbikatından kareler

10 Kasım Atatürk'ü anma programından kareler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun.