ISPARTA / GELENDOST - Gelendost Şehit Yasin Özdamar Anadolu Lisesi

Gelendost Şehit Yasin Özdamar Anadolu Lisesi

Haydarpaşa Mahallesi 2. Avanoğlu Caddesi No2 Gelendost /ISPARTA
Vizyon
Büyük düşünebilen, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, yüksek öğrenime ve başarılı bir geleceğe hazırlıklı bireyler yetiştirebilen; Isparta´nın her yerinde insanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ve başarıları ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmaktır.
Misyon
Çevresine, milletine ve tüm insanlığa üstün hizmetler sunabilecek; Atatürk ilke ve inkılaplarına, milli, manevi ve evrensel değerlere bağlı; mezunlarımızı kendi değerlerini ortaya çıkarabilecekleri saygın üniversitelere yerleştirip, başarılı ve mutlu insan yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün
8.30-15.50
İngilizce-Almanca
Isparta ilinden saatte bir minibüs seferi vardır.
Servis Bilgisi
İlçe Milli Eğitim Nüdürlüğü tarafından her yıl servislerle anlaşma yapılarak öğrenci taşınmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz şehrin merkezinde yer almakta, başka bir ifade ile birçok okulun bulunduğu kampüs içinde yer almaktadır.
Gelendost İlçe Merkezinde Uzaklık 175m. Isparta iline Uzaklık 81km.
İlde Genç erkekler Voleybol Turnuvasına katılım
Bilimsel Etkinlikler
2018 yılında TÜBİTAK 4006 bilim fuarı düzenlenmiştir. 2019 yılında TÜBİTAK 4006 bilim fuarı düzenlenmiştir. 2021 yılında Isparta Il Milli Egitim Mudurlugu ve Tubitak tarafindan gerceklestirilen "Bilimin Isiginda Parlayanlar" 4007 Bilim Şenligi kapsaminda,Yapay Zeka 101 Atölyesi-Robot Örumcek Simülasyon yarismasinda okulumuz öğrencilerinden Merve Öz ve Müzeyyen Nur Öner, birinci olmuştur.
Okulumuz bünyesinde gerçekleştirilen Her sabah 10 dakiika kitap okuma projesi.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz Almanca Öğretmeni ve Md. Yrd. Ayşe SAPANCI "Creative Digital Students/eTwinning", Okulumuz ingilizce Öğretmeni Emine ÖZDEMİR "Teen Tube/eTwinning" projelerini yürütmektedirler.
Bahçe Alanı 2605 mk