T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ISPARTA / GELENDOST - Gelendost Şehit Yasin Özdamar Anadolu Lisesi

Teen Tube - eTwinning

Okulumuz ingilizce öğretmenlerinden Emine ÖZDEMİR, 2021 Mart ayında başlayıp 2021 Haziran ayına kadar devam edecek olan TeenTube adlı projeye katılmıştır.

   13-14 MART 2021 tarihlerinde Amasya, Artvin,Aydın, Balıkesir, Bursa, Çankırı, Diyarbakır,Eskişehir, Hakkâri, Hatay, Isparta, İstanbul,Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Kocaeli, Konya,Ordu, Osmaniye, Şırnak, Uşak, Yalova İl Millî Eğitim Müdürlüklerine bağlı okul ve kurumlarda görev yapan yönetici ve öğretmenlerine yönelik gerçekleştirilen eTwinning projelerinin nicelik ve niteliğini arttırmak,eTwinning Projesi yürütmek isteyen öğretmenlere rehberlik yapmak amacıyla "eTwinning Çevrimiçi Çalıştayı'' düzenlenmiştir.

   eTwinning yolculuğuna dahil olmak isteyen 7 Bölge, 7000 Öğretmen ve 7000 nitelikli proje hedefiyle öğretmenlerin katıldığı çalıştayda ilk gün e Twinning Türkiye(M.Fatih DÖĞER-Ulusal Destek Servisi Koordinatörü)konuşmaları ile başladı. Ödül almış projelerin tanıtımlarının ardından teorik eğitimler verildi. Daha sonra çevrimiçi gruplara ayrılarak proje yazma faaliyetlerine geçildi. Çalıştaya Emine ÖZDEMİR öğretmenimiz de katılmıştır. Çok keyifli ve verimli bir çalıştay sonucu öğretmenimiz 2021 Mart ayında başlayıp 2021 Haziran ayına kadar devam edecek olan TeenTube adlı projeye katılmıştır.Projenin amacı öğrencilerin İngilizce konuşma konusundaki yeteneğini ve özgüvenini arttırmaktır.

TeenTube :Emine ÖZDEMİR

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.03.2021 - Güncelleme: 05.04.2022 14:13 - Görüntülenme: 1328
  Beğen | 5  kişi beğendi